Man tackar

Tusen tack för alla tips jag fick efter gårdagens inlägg om min läsnöd! Allt som tipsades är lånat eller reserverat på biblioteket. Och så dök Christoffer Carlssons Den enögda kaninen upp på posten också (efter Helenas hyllning är jag redo att ge honom en ny chans efter Fallet Vincent Franke som jag inte var direkt stormförtjust i). Jag fotade gårdagens bokskörd men har ännu inte riktigt bestämt mig för vilken av böckerna jag ska läsa först… En gränslös kärlekshistoria (mitt eget val) har jag börjat lite på men den känns inte alls rätt så den får nog åka tillbaka till biblioteket redan idag (slutsats: man ska inte lyssna på egna boktips 😉 )

Fredagen ägnas åt jobb och diverse husgöromål men sen är det minsann helg med sol, grill, stuginventering, läsning och en massa sånt. Trevlig helg till er alla! Och vore det inte coolt om Fiktiviteter fick två till ”gillare” på Facebook i helgen och därigenom nådde den magiska 50-gränsen 😉

3 svar på ”Man tackar”

    • Jag har faktiskt kommit så långt att jag köpt boken och häromdagen läste jag faktiskt de första sidorna men den kändes inte perfekt just nu så den får vänta lite till 😉

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.