En Brontësk uppdatering

Ni undrar naturligtvis vad som hänt sen i måndags när jag ondgjorde mig över den där filmatiseringen av Svindlande höjder, och gjorde mig beredd att hiva alla planer på att läsa den enligt mig säkert tungt överskattade klassikern över bord (klart ni undrar). Jo, jag  fick massor av härligt medhåll och några tankar om hur jag skulle kunna se på boken om jag eventuellt skulle ge den en chans, och sen svepte vixxtoria in på banan och räddade biffen (som man säger). Hon argumenterade så övertygande för varför den måste läsas och hur så nu är boken, på originalspråk, beställd… Och det blev en novellsamling av Margaret Atwood också, bara sådär (eller egentligen för att den var på tokrea 😉 ). Fullt normalt beteende, mycket stabilt får man väl säga…

3 svar på ”En Brontësk uppdatering”

  1. Härligt att du har beställt! Nu förväntar jag mig läsning pronto, också 🙂

    Vad är det för Atwoodsk novellsamling? Leva i synd, kanske – väldigt bra är den i alla fall.

    Svara
    • Jag känner pressen 😉 Det är ”Leva i synd” som jag beställde för en skamligt billig penning, ska bli väldigt intressant att läsa den också, så småningom…

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.