Nu kör jag

Äntligen känner jag i hela kroppen att det är dags för den där Det-läsningen som jag tjatat om hela våren. Nu ska det bli avlopp och clowner för hela slanten. Lite yttepytte har jag redan tjuvstartat och första kapitlet är ju rent hjärtknipande för att inte säga hjärtsönderslitande, på riktigt. Hur ska det gå det här..? Vill ni hålla mig i handen under läsningen får ni gärna gå till Fiktiviteters facebooksida där jag ämnar rapportera kontinuerligt om läsäventyret. Självklart kommer det att bli uppdateringar här också men på facebook får jag utrymme för mer ocensurerade, kortfattade funderingar och reaktioner på det jag läser. Och jag har 1300 sidor att ta mig igenom (bär i minne att jag är en utpräglad tegelstensfobiker och här har vi alltså att göra med en dubbeltegelsten…) så jag behöver verkligen få avrapportera och bli handhållen 🙂 Håll tummarna, nu kör jag.

PS: Jag hyser inga förhoppningar om att komma ens i närheten av Kafka på jobbets Det-rapportering från förra året. Däremot hoppas jag på en läsupplevelse modell större, en viss besvikelse över slutdelen (som jag blivit varnad för och i viss mån minns från tv-serien som skrämde skiten ur mig i unga år) och fruktar att det blir många sömnlösa, hålögda nätter med ljuset tänt DS

7 svar på ”Nu kör jag”

 1. Hade helt missat Kafka på jobbets Det-rapportering från förra sommaren, tack för länken! Ser ut att vara superintressant och rolig läsning. Och du, lycka till! Jag finns här om du behöver någon att hålla i handen. 🙂

  Svara
 2. Jag läste Det samtidigt som Kafka på jobbet och det var en upplevelse att läsa den boken. Det är kul att diskutera den både under tiden man läser och efteråt, och det finns nog många som kommmer vilja diskutera med dig. (Jag till exempel…) Skriv gärna rapporter här på bloggen!

  Lycka till och hoppas du kommer gilla!

  Svara
  • Jag gillar inledningen i alla fall så jag tror att jag kommer gilla stora delar av fortsättningen också, jag är dock beredd på att stöta på sånt som stör också. Rapportering på bloggen och en mer ingående diskussion längre fram ska det förstås bli. Ser fram emot det!

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.