16 april 2024

Vad vill ni veta?

Jag umgås med planer på att uppdatera den där om-sidan där jag presenterar mig själv och bloggen men vet inte riktigt hur. Är det någon som vill veta något speciellt? Någon som har några förslag på måste-information? Jag lovar ingenting men ska försöka tillgodose de  realistiska förslag och önskemål som nu kommer strömma in 😉

2 tankar på “Vad vill ni veta?

  1. Kan du inte skriva din ’lashistoira’, om vad du har gillat for bocker genom aren, fran barn till utid? Det vore kul att lasa!

    Dessutom, tack for tipset nag te+katter diskussionen!

    1. En läshistoria är ju en briljant idé, det måste jag naturligtvis knåpa ihop en så snart tid gives! Tack för tipset och bra att du återfann katterna och teet 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.