Ska hon aldrig gå på semester…

…undrar säkert vän av ordning. Men se det ska jag inte. Timvikariens lott i livet är ju att jobba när alla andra vill vara lediga (om timvikarien har tur vill säga) och den här timvikarien ska fylla tomrummet efter en hel drös semesterfirande bibliotekarier i sommar. Tack och lov jobbar jag inte heltid utan har tid att njuta ledighet med mina böcker och familjen (inte nödvändigtvis i den ordningen kanske?) också. Någon bloggpaus blir det inte heller tal om men jag känner att det nog får bli en liten nedtrappning i alla fall. Några inlägg i veckan blir det, hur skulle jag kunna låta bli? Men om det blir lite tystare här så vet ni att det beror på att jag lägger min lediga tid på bad (inte gärna men ändå), köttätarfamiljslek, läsning, läsning och läsning. Det är ok va?

Mitt enda måste på midsommar - den amatörmässigt utförda men alltid lika smaskiga jordgubbstårtan! (Foto: www.fotoakuten.se)

Och glad och fantastisk fin midsommar på er förresten – nu åker jag till min internetouppkopplade stuga och njuter stillhet och tystnad (naturligtvis inte, jag har ju två barn med mig, men någon sorts frihet i alla fall 🙂 ). Jag har försökt komma på en Langdeckare att tipsa om till midsommarhelgen (jag brukar ju mena att det finns en bok av Maria Lang för varje tillfälle i livet), men jag kom inte på någon. Upplys mig gärna om ni vet bättre, annars finns det ju så mycket annat som kan läsas när man får några dagar extra i hängmattan. Själv ska jag nog dra mig tillbaka till Bon Temps och återuppta vänskapen med Sookie och gänget i Dead Reckoning.

7 svar på ”Ska hon aldrig gå på semester…”

    • Ja, just det – En främmande man ja, den har jag bara läst en gång faktiskt. Nu åker den ner i packningen 🙂

      Svara
  1. Jag verkar vara i gott sällskap när det gäller minimal semester 🙂 Hoppas ni alla hade en fin midsommarhelg – min var fylld av jordgubbar och ondskefulla clowner…

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.