16 april 2024

Jag och Det: Tredje delrapporten

Tillfälligt avbrott!

Min man och mina barn är bortresta. Jag är ensam i huset med katten. Det blir trots allt lite mörkt på nätterna och det händer att jag hör märkliga ljud från avloppet. Say no more…

Det finns så många andra, snällare böcker att läsa just nu.

9 tankar på “Jag och Det: Tredje delrapporten

  1. Har du kommit till när de återvänt hem? När Beverly hälsar på i föräldrahemmet tycker jag är det obehagligaste i hela boken. Say no more.

    1. Jag är just påväg in i den delen (de har återvänt och hon ska bege sig dit) så jag avvaktar nog tryggt tills det finns folk i närheten…

  2. Jag brukar vara lugn så länge katterna är det. Men börjar de stirra nervöst i luften, jaga osynliga insekter eller vägra gå in i vissa rum – då lägger jag ner allt vad läskig läsning eller skräckfilm heter. Litar blint på deras förmåga att se onaturligheter.

    1. Det här är mest en försiktighetsåtgärd utifall katten börjar bete sig märkligt 😉

  3. Jag blir väldigt avundsjuk p.g.a. den här IT-skräcken. Jag vill också bli skraj. Men det tycks inte fungera längre. Jag vill bli tretton igen. NU!

  4. Det var många år sedan jag läste Det, och nu blir jag ännu mer sugen på att läsa den 🙂 Håller på med en annan tegelsten av Kingen, Under the dome, men har svårt att komma in i boken. Kanske skulle läsa Det igen, tredje gången gillt, och tur att jag har katt så alla ljud i huset kan förklaras 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.