Sommarlov, semester, andningspaus…

Jag hade egentligen inte tänkt ta något bloggsommarlov eftersom jag ändå ska jobba hela sommaren. Men nu känner jag ändå att jag just därför behöver en liten vila från bloggen på någon vecka. För att jag inte ska tänka i blogginlägg eller känna att jag bör formulera något klokt med min sommarslöa hjärna. Så nu ägnar jag mig åt det här (och litegrann åt familjen också) istället:

Om några veckor är jag tillbaka med recensioner, idéer och ork. Och så Maria Langkalendern, och firandet av bloggens tvåårsdag, och… Glad ledighet på er! Och förresten, jag kommer troligen inte kunna hålla mig borta från facebook och twitter så vi ses säkert där 🙂

14 svar på ”Sommarlov, semester, andningspaus…”

 1. Ja, ha en skön bloggledighet! Själv försöker jag läsa ikapp lite. Kommer nog blogga lite grand ett par veckor nu o tar rejäl bloggsemester sedan, om jag kan hålla mig borta.=) Skönt med IT-ledighet ibland.=)

  Svara
 2. Jag slängde mina Maria Langböcker för många år sedan. Varför, varför?? Ett gravt misstag. Nu köper jag dem när de dyker upp på loppmarknader och andra ställen för begagnade böcker.

  Jag vill berätta att jag fastnade i din långa lista över recenserade böcker, både gamla och nya. Jag kunde inte sluta, fast jag har annat att göra. Nu blev jag övermannad av kaffeuget.
  Tack för en jättefin sida!
  Jag fastnade också för den, eftersom den heter Fiktiviteter. Min nyaste bok heter ju Absurditeter (www.diktonius.text.se)

  Svara
  • Så roligt att du fastnade just här! Hoppas du får njuta ordentligt av ditt kaffe, känn dig välkommen tillbaka senare 🙂

   Svara
 3. Känns tryggt och skönt att läsa att det finns fler människor precis som jag som ska hålla Sverige igång och jobba under sommaren, när de flesta hasar runt och inte gör mycket nytta alls! Tänk hur många det faktiskt är som inte läser en endaste bok under sin ledighet!
  Ja i vilket fall som helst så bloggar jag runt en stund innan jag ska till jobbet, jag tittar in till Er alla bloggambassadörer för Bokmässan, själv gift med Pockethexan!
  Fin och trevlig blogg det här måste jag säga innan jag ”rusar”!
  Kram och fin fortsatt Sommar önskar Oumberlige Peter!

  Svara
  • Kul att du tittar in och hejar på! Jag hoppas att du också får en fortsatt fin sommar med mycket läsning, både bloggar och böcker 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.