Uppdatering om Langkalendern

Jag förstår att det sitter en hel rad Langnördar och andra kunskapstörstare där ute i landet (kanske till och med världen…) och biter på naglarna i stum förväntan inför den utlovade Maria Langkalendern. Tyvärr måste jag meddela att ni får bita och vänta lite till. Det har knåpats under sommaren kan jag meddela, jag har börjat sammanställa all den hjälp jag fått från er och också kollat upp en del böcker som flera av oss har dålig koll på. Det kommer att bli en årstidskalender där man lätt kan söka kunskap om vilken Langdeckare som kan läsas vid vilken tidpunkt men sen planerar jag någon sorts evenemangskalender också där man kan få veta allt om vilken bok som lämpar sig bäst vid varje tillfälle i livet. Så håll ut några veckor till så kommer den ultimataste av alla kalendrar att presenteras för att berika era liv för lång tid framåt. Hav förtröstan 🙂

4 tankar på “Uppdatering om Langkalendern”

 1. Låter som en spännande kalender. Hittade massor av böcker av Maria Lang när vi rensade ut svärföräldrarnas hus, och efter dina inlägg här på bloggen åkte en hel del av dem ner i min väska. Har inte läst något av henne innan och det känns bra att få lite hjälp på vägen 🙂

  Svara
  • Klokt att plocka på sig Maria Lang när man har chansen 🙂 Själv arbetar jag långsamt och helt ometodiskt med att skapa en komplett samling.

   Svara
  • Langläsningen hör sommaren till för mig också men när jag tänker efter så läser jag henne nog allra helst när hösten blivit riktigt mörk, oavsett om den utspelar sig i i solsken eller inte. Jag tror att det är ok med sådant beteende också 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.