Skoga here I come!

Eller Nora då, men det kommer ju bli som att kliva in i Maria Langs mytiska och mystiska Skoga när jag träffar Helena i samband med Nora marknad nästa helg. Som att kliva in i romanen Tre små gummor som utspelar sig på nämnda marknad och som jag naturligtvis precis klickade hem från Bokbörsen för pengar jag inte har, måste man läsa en bok så måste man läsa en bok och då får små petitesser som postsommardeprimerad ekonomi naturligtvis inte stoppa en…

Jag är tämligen övertygad om att vår dejt kommer bjuda på trevligt sällskap, nördiga samtal, god glass och vackra omgivningar. Till detta önskar jag mig också fint väder och många bokliga fynd 🙂 Rapport kommer naturligtvis att avlämnas såväl här som på Dark Places.

8 svar på ”Skoga here I come!”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.