I väntan på det smått fantastiska

Det har blivit väldigt många recensioner här på sistone, inte minst beroende på att jag samlat väldigt många sådana på hög och dessutom har en hel del oskrivna som behöver göras plats för… Just nu förbereder jag dock främst för Whedonhelgen som går av stapeln nu på lördag och söndag. Ni har massor av inlägg från sammanlagt tio skribenter att se fram emot, och det kommer att skrivas om Dr Horrible, Firefly, Dollhouse, Angel och naturligtvis allas vår Buffy. Imorgon återkommer jag med schema och lite förberedelseläsning och på lördag klockan 10:00 drar vi igång på allvar, hoppas ni vill vara med och läsa, kommentera och nörda loss ordentligt (är det någon som vill hoppa på i allra sista stund så går det att trycka in någon till i schemat men hör i så fall av er så snart som möjligt). Väl mött imorgon när jag tjuvstartar lite smått alltså.

3 svar på ”I väntan på det smått fantastiska”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.