Whedonhelg: Lite extranördigt

Som en extranördig uppladdning inför helgen så bjussar jag på några korta Fireflyreferenser, en från Castle (här) och två från Big bang theory (här och här) – det senare är för övrigt en serie som jag chockerande nog inte sett trots att den verkar skräddarsydd för mig med alla Whedonska och BSG-referenser. Jag borde se den va?

Och för att fullända nörderierna måste jag tipsa om Glory box-Saras superintressanta lista över vad ”alla” Whedonskådisar gör nu för tiden – missa för allt i världen inte alla initierade kommentarer 🙂 Med dessa matnyttigheter skickar jag er nu vidare till lite fredagsmys och vila innan Whedonhelgen drar igång på allvar imorgon. Själv ska jag stänga av datorn, annars vet man aldrig hur det här slutar…

Whedonhelg: Lördag 10:00 Fiktiviteter 11:00 Butter tar ordet 12:00 Boktimmen 13:00 Beroende av böcker 14:00 Kulturdelen 15:00 Fiktiviteter 16:00 Sammanfattning av dag 1 Söndag 09:00 Fiktiviteter 10:00 Unga böcker 11:00 Bara en sida till 12:00 Any moment called now 13:00 Vildvittra 14:00 Wait a minute and think 15:00 Fiktiviteter 16:00 Sammanfattning av dag 2

6 svar på ”Whedonhelg: Lite extranördigt”

    • Lite tragiska är de allt… Och Dollhouse tycker jag förstås du ska se, var bara beredd på att det inte är riktigt lika genialt som mycket annat whedoneskt.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.