Whedonhelg: Dag 1

Vilken fantastisk första dag vi haft på Whedonhelgen tycker ni inte? En ordentlig sammanfattning av hela äventyret kommer på måndag men redan nu måste jag ju bara få berätta litegrann om vad som hänt under Whedonhelgen såhär långt. Efter min inledande Whedon for dummies gick Petter ut hårt med ett intressant inlägg om episoderna The Wish och Doppelgangland, deras influenser och betydelse för serien. Fia berättade om sitt första möte med Whedon genom Buffy och visade sig ha ingått i en tv-tittargrupp man (i alla fall jag) gärna hade velat vara en del av. Ela i sin tur bjöd på en väldigt fin text om Firefly och dess kvinnor. Om de som gjort Buffy riktigt illa skrev Jenny ett intressant inlägg, och jag avslutade denna den första dag av Whedonnostalgi med ett inlägg om skurkar.

Imorgon blir det mer och jag vet att vi har mycket spännande att se fram emot också då. Körschemat för morgondagen ser ut såhär: 09:00 Fiktiviteter 10:00 Unga böcker 11:00 Bara en sida till 12:00 Any moment called now 13:00 Vildvittra 14:00 Wait a minute and think 15:00 Fiktiviteter Kväll: Dag 2 sammanfattning hos Fiktiviteter

Förresten! Ni har väl inte missat att SF-bokhandeln i Malmö och Myskoteket hängt på Whedonälsket med långa och intressanta inlägg?

5 svar på ”Whedonhelg: Dag 1”

  1. Det här är inte riktigt min grej vad gäller ämne, MEN jag måste säga att det är ett väldigt roligt initiativ & redan nu ser man hur lyckat det blivit. FAN vad många som engagerar sig & skriver.

    Bra gjort!

    Svara
    • Tack, kul att också du som ofrälst kan ha glädje av det. Jag är faktiskt lite förvånad men väldigt glad över uppslutning och engagemang 🙂

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.