Whedonhelg: dag 2

Jag är faktiskt nära nog förstummad av glädje (och litegrann av den här eländiga förkylningen som däckat mig i helgen) över hur många och fina inlägg det blivit den här Whedonhelgen. Imorgon kommer jag försöka sammanfatta det hela på ett mer klartänkt sätt men här kommer i alla fall en sammanfattning av dagen som helhet. Jag inledde med att berätta om några av mina favoritepisoder i Whedons serier, Malin fortsatte genom att berätta om hur Buffy lett till läsglädje genom fanfictionfenomenet. Malin nummer två delade med sig av en lista över saker som får henne att älska Buffy the Vampire slayer (jag håller med om allt utom möjligen Angel, men det ska också erkännas att jag älskar att avsky honom…). Sooz lyfte fram Dr Horrible och hans plats i Whedonverse, Maria skrev om att se om Buffy och delvis ändra uppfattning om saker och ting. Sofia skrev en fin hyllning av demonen Lorne i Angel och jag avslutade med ett monsterlångt inlägg om Spike.

Två riktigt fina dagar har det varit, jag hoppas att ni njutit lika mycket som jag 🙂

7 svar på ”Whedonhelg: dag 2”

  1. Så himla roligt att titta igen så här lite efteråt! Vilket jätteroligt initiativ!! Åååhhh.. finns så mycket man blir sugen på att titta om på och en del man glömt bort! Serenity! Varför såg jag inte den efter mitt Firefly-maraton senast! Var ju jättelänge sedan!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.