Tematrio bokmässan

Den här veckan är det alltså bokmässa vilket väl ingen kan ha missat. Själv ska jag hosta runt i långsam takt och njuta av atmosfär och seminarier. Någon av de närmaste dagarna kommer det ett inlägg om vad jag mer detaljerat tänker mig med min mässa i år men redan ju lystrar jag när Lyran ber oss berätta om tre saker vi planerar göra under årets bokmässa, här kommer mina tre:

1. Gå på seminarier! Det är något jag aldrig gjort tidigare (om man räknar bort megaseminariet med Noam Chomsky för x antal år sedan) och jag ser mycket fram emot att få segla runt bland olika ämnen och sorters seminarier. Vissa författare ser jag mycket fram emot att få lyssna till men mestadels blir det nog ända biblioteksrelaterade seminarier.

2. Räkmackan! I år ska jag äta en sån där berömd räkmacka på Gothia towers, en sån där som alla pratar om varje år men som jag aldrig avnjutit…

3. Det kan bli väldigt trångt och stressigt men jag älskar ändå mässgolvet och montrarna. Det där planlösa spatserandet som man kan kosta på sig när man ska vara där alla fyra dagarna och inte måste hitta allt på stört. Jag hoppas få gå runt och träffa bloggkollegor och förlagsmänniskor som jag bara känner via mail/twitter.

4 svar på ”Tematrio bokmässan”

  1. Av aallt det där har jag bara gått runt på mässgolvet.:) men det tänker jag göra i år igen, minsan. Besöka favvomontrar och kanske upptäcka nya. Roligt ska det bli, hur som helst.

    Svara
    • Det ska bli roligt att få gå på seminarier men jag tycker nog också att det är allra bäst att få glida runt på mässgolvet och lyfta en bok där, spana in en författare där och få känna sig alldeles lycklig över att vara omgiven av så mycket böcker och bokintresserat folk. Det ska bli väldigt roligt, igen.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.