16 april 2024

Dags att nominera

Nu är det dags för oss bokbloggare att nominera till vårt alldeles egna bokpris igen.* Återigen är det Breakfast Book Club som anordnar och återigen är det fritt fram att rösta på så många av sina favoriter man vill, så länge man gör det före den sista december och så länge böckerna i fråga är utgivna under 2011. Själv har jag börjat fundera kring vilka som ska nomineras men det krävs nog några tankeomgångar till innan jag kommer fram till den ultimata listan med böcker… Och så kanske jag borde vänta in några olästa presumtiva favoriter också. Såhär långt har jag hur som helst en lista på sju böcker som jag med största säkerhet ska nominera. Christine Falkenlands Sfinx är självklar liksom Ester Roxbergs Antiloper. Och så Cirkeln. Och… Vilka böcker ska du nominera?

*Jag vet att jag har förra årets bild men den fanns ju liksom i bildbiblioteket och då tyckte jag att jag kunde återanvända i och med att de ser nästan identiska ut. Ni får kisa lite när ni tittar på årtalet och tänka er att det står ”2011” där nere…

8 tankar på “Dags att nominera

    1. Det är jättesvårt! Jag vill ju inte skicka in en hel hög nomineringar men å andra sidan vill jag ju inte glömma någon heller…

  1. Åh, i år är et ju så himla många bra böcker man läst också.. Svårt är det. Förresten, varje gång jag kommer in på din blogg låser sig min dator av någon konstig anledning.. jättesvårt att komma åt kommentarsfunktionen. Kan bero på att jag sitter vi en äldre ganska seg dator i och för sig men har inte problem med andra bloggar, märkligt nog. Något du märkt av något av annars? och var lugn, jag kämpar på för att komma in till dig ändå.=)

    1. Nämen vad trist! Jag har inte märkt något själv och inte hört något från andra (men om det är någon annan som drabbats så hojta till så jag vet), jag hoppas på att det är din dator som drabbats av fiktiviteter-allergi och att du snart får en ny men jag ska kolla om jag kan hitta något fel någonstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.