Nyfödd igen

Ganska abrupt tröttnade jag på mitt förra vita tema här på bloggen och då var det naturligtvis kört. Nu ser det ut såhär i stället – lite rörigare kanske, lite mer liv och färg… Det kommer troligen att vara lite stökigt här den närmaste tiden men det får vi försöka stå ut med. Säg gärna till om det är något ni tycker ser konstigt ut osv!

Uppdaterat: jag har försökt fixa så att jag ska slippa de där (i alla fall här 😉 ) fåniga engelska uttrycken men jag lyckas inte lösa det nu. En annan dag kanske…

Snart blir det serier!

10 svar på ”Nyfödd igen”

    • Ja, man måste förnya sig ibland och mina infall av att byta bloggutseende brukar komma med jämna mellanrum men det var rätt länge sen nu och alltså på tiden. Skönt att du inte tycker det är rörigt!

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.