En hel hylla…

Det här är en hylla. Den är full av böcker som jag köpt men ännu inte läst. Då är ändå inte alla samlade till den där hyllan (det hyllplan finns inte som skulle rymma alla dem). Och jag har fem böcker på väg per post hem till mig i detta nu. Eller om det är sju? Kanske till och med åtta… Borde nog göra något åt det här beteendet? Som att läsa istället för att beställa böcker… Kanske…

5 svar på ”En hel hylla…”

  1. Jag har en tanke om att jag blir tryggare om jag har dom där böckerna jag är så sugen på hemma i bokhyllan så jag inte glömmer bort dom bland alla andra på min önskelista. Och det vore ju hemskt att inte ha den där boken hemma när jag blir sugen på den, fast jag har ett par, hrm…, andra olästa böcker redan.

    Svara
    • Jag håller med dig, det känns faktiskt tryggt att ha sin alldeles egna bokhandel här hemma, att kunna plocka bland alla de där böckerna man vill läsa och att ha dem samlade så att de inte glöms bort. Men det kanske kan bli för mycket av det goda till slut..?

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.