En hel massa kärlek

Hösten är en tid jag verkligen uppskattar, inte för kylan och mörkret i sig utan för att man få kura ihop sig med varm choklad under en filt och läsa utan att någon säger att man måste gå ut och njuta av solen. Bland annat… Och så måste man kramas för att hålla värmen! Nu har jag fått en bokbloggskram från Det mörka tornet i form av en Liebster blog award. Tack snälla Mörka tornet för den fina awarden som värmde mitt blogghjärta mycket, och tack för att du orkat hålla igång bloggen samtidigt som du tar hand om bäbis (inte bara för att du då kunde ge mig en award utan för att jag gillar att läsa den 😉 ).

Det finns några regler fastklistrade till awarden och dessa är:

1. Klistra in awarden på din blogg.
2. Tacka personerna som gav er Awarden och länka till bloggarna.
3. Välj ut fem personer som du vill ge awarden till.
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare.
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra

Så nu är det alltså dags för mig att sprida nätkärleken vidare och dela ut awarden till fem bloggare jag gillar. Och det är inte det lättaste eftersom det finns så himla många bloggar att gilla, så många så bra och engagerande – titta bara här i högerkanten så hittar ni en i det närmaste oändlig lista över bra bokbloggar. Men här är mina utvalda, några av mina favoritigaste favoriter

Lingonhjärta – En Buenos Aires-baserad blogg om böcker och annat på ett alltid intressant sätt. Får också awarden för att hon förra veckan handgripligen inspirerade mig att köpa en skitsnygg utgåva av Jonathan Strange & Mr Norell

Flickan och böckerna – en oerhört snygg och inspirerande bokblogg med allt det där jag gillar av lästips och bokhandelsälsk.

Dark Places – Med de alltid lika välskrivna och engagerade/engagerande inläggen, med de oslagbara och svartmörka lästipsen och, naturligtvis, med den tålmodiga beredvilligheten att alltid diskutera Maria Lang 🙂

Enligt O – En gammal favoritblogg som fortsätter att vara favorit. Skriver mycket, skriver intressant och skriver alltid engagerat.

Book me up! – En bok- och fantastikblogg som jag nyss upptäckt men kommer följa länge. Buffy, Game of Thrones, Cowboys vs Aliens – You name it de har skrivit (läsvärt) om det…

23 svar på ”En hel massa kärlek”

 1. Åh, vad rolit att et cirkulerar lite kramar igen. Lingonhjärta får flera ida för hon får en av mig också minsan.=) Alltid lite ambivalent det där, finns ju så måååånga man vill uppmärksamma. Tur man har en länklista där man kan peta in lite av varje i alla fall!

  Svara
  • Det är väldigt ambivalent eftersom det finns så mycket man läser och gillar. Men som sagt, länklistan är ju tänkt som en liten fingervisning om allt fint man själv upptäckt i alla fall – det känns som att jag fyller på den med nytt nästan varje dag eftersom det dyker upp så mycket bra som är nytt för mig…

   Svara
 2. Nä men ÅH!!! Här vaknar man helt toktidigt på morgonen och så läser man det här!! Tack så jättemycket fina du. Jag blir verkligen jätteglad! Återkommer om en vecka ungefär men tills dess ska finulas 😀

  (Bokomaten: Dubbel lycka!!! Beger mig genast in till dig för att kramas)

  Svara
 3. TACK! Vilken fin motivering också. Underbart med lite nätkärlek. 🙂 Jag är lite ambivalent till att själv skriva sådana här utmaningar, mycket för att det är så svårt att välja kandidater, men det är otroligt kul och smickrande att bli utvald. Tack igen, blev jätteglad!

  Svara
  • Jag är också alltid lite ambivalent av flera anledningar men som sagt, nätkärlek är alltid mysigt. Men sen får man ju inte glömma all den där vardagliga nätkärleken med kommentarer och hejarop heller, de är ju minst lika viktiga!

   Svara
  • Kul, det är alltid roligt med nya bekantskaper och jag tycker ju förstås att du bör hålla koll på dem framöver eftersom de är några av mina favoriter 🙂

   Svara
 4. Bara jag som tycker sådant här är lite pyramidspel? Ser hellre ”fem bokbloggar jag uppskattar”-inlägg. Än ”Jag nominerade dig så nu måste du nominera. Gör du inte det är det dåligt gjort!”

  Kramar är däremot alltid trevligt att få!

  Svara
  • Jag kan hålla med dig om att uppskattningsinlägg är ännu roligare och att awarder inte är lika kul när det blir krav inblandade men å andra sidan tycker jag att man kan ta de där kraven med en nypa salt. Jag brukar göra lite olika med det där, ibland nominerar jag vidare ibland inte men jag tycker att awarder osv ofta fungerar som en bra påminnelse om att lyfta fram bloggar man gillar. Men vi alla borde helt klart göra det oftare och mer, utan påminnelser.

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.