13 april 2024

Utlottning av Being Human

Ok, det är väl bara att inse att en människa inte kan samla på sig hur många tv-seriesäsonger som helst som hon aldrig kommer att se (om). Eftersom jag just nu håller på att fylla på mitt Torchwood-förråd så har det uppstått ett på gränsen till hysteriskt behov av utrymme i dvd-hyllan. Alltså måste det till någon form av utrensning av en hel hög filmer som aldrig kommer att ses, såna som var värdelösa och saknar kultvärde (jag är rädd att The Day of the Triffids kommer att stanna kvar trots dess historiska uselhet) och en del sånt jag skaffat bara för att…

En av de där sakerna jag skaffat bara för att är första säsongen av Being Human som jag förvisso redan sett när den gick på tv men som jag tänkte att jag kanske ville se om någon gång. Men eftersom det aldrig kommer hända så tänkte jag låta kärleksfesten från tidigare i veckan fortgå bland fiktiviteterna. Det får helt enkelt bli en utlottning där någon av er vinner en höstpresent i form av första säsongen av en serie om varulven, vampyren och spöket som delar lägenhet. Nämnas bör kanske att det är en BBC-serie vilket i alla fall i min värld borgar för kvalitet. Läs mer om serien här.

Uppdatering: Utlottningen gäller numera (efter fynd i gömmorna) inte bara en utan två säsonger av Being Human! Båda är inplastade och i nyskick.

För att delta i utlottningen behöver du berätta i kommentarerna till detta inlägg att du vill vara med. En extralott i dragningen får du om du dessutom skriver en rad om utlottningen på din blogg. Utlottningen stänger vid midnatt på söndag (23/10) och på måndagen meddelar jag vem vinnaren är.

19 tankar på “Utlottning av Being Human

  1. Jag vill också vara med och tävla! När jag läste om den serien innan den startade tänkte jag att det nog vore något för mig, men det här med att följa serier på tv…

    Så jag har inte sett den, en box vore super!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.