Zombiefieringen slutförd

För ett tag sen deltog jag i Swedish Zombies recensionsutmaning där jag fick läsa och skriva om Zombie Apocalypse, som visade sig vara en såväl ”trevlig” som skrämmande läsupplevelse. Nu finns en sammanfattning av första omgången av recensionsutmaningen att läsa hos Swedish Zombie. Själv är jag numera officiellt sugen på att läsa varenda en av de böcker som ingick i utmaningen och eftersom de inte lär finnas på biblioteket så får det nog bli en liten inköpsrunda för att bunkra upp inför kommande mörker- och förkylningstider…

3 tankar på “Zombiefieringen slutförd”

    • Ja uppdraget är verkligen utfört och kan betraktas som lyckosamt 🙂 Jag kan verkligen rekommendera Zombie Apocalypse inte bara för att den är bra utan också för det lite experimentella sättet den är skriven på. Mycket intressant!

      Svara
  1. Jorå, jag flinat väldigt förnöjt! Men också på grund av att ni testpiloter var ett utmärkt gäng entusiastiska bloggare som skrev bra recensioner på era olika sätt. Ni är guldklimpar!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.