Mycket väsen för Whedon

Ni kan ju förstå att den person som nördat ner sig nog mycket för att dra igång en Whedonhelg blir lite till sig när det kommer uppgifter om nya produktioner från den store. Och nu är det inte The Avengers jag pratar om utan ett annat, till synes helknasigt, sidoprojekt. Nämligen en snabbfilmad, svartvit variant av den gamla Shakespeare-klassikern Mycket väsen för ingenting. Filmad på en månad, i ett hus fullt av gamla whedonversefavoriter som Amy Acker, Alexis Denisof och Nathan Fillion, med pjäsens skruvade humor och larger than life-dramatiska kärlekshistoria – kan det bli annat än bra och synnerligen whedoneskt? En hemsida har den till och med och vill ni läsa mer om filmen och tankarna bakom i en ganska lång tonårstidningsintervju så finns det också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.