8 svar på ”Fråga kolon”

 1. Det är ju bra mycket bättre att låna massvis med böcker än att köpa dem. Om man inte hinner läsa ut alla är det ju ingen katastrof, antingen lånar man om eller lånar vid ett senare tillfälle.

  Svara
  • Så är det ju, men jag gillar ju att köpa och samla på mig också… Köper sånt jag inte får tag i via biblioteket + sånt jag vet att jag kommer älska. Det jag är mer tveksam inför lånar jag alltid.

   Svara
 2. Ser ”Flicka möter pojke” där i högen, vad fint! Den kommer du att gilla. Ser även ”Penelopiaden”, som liksom ”Flicka möter pojke” är en del av mytprojektet. Återigen: fint! Vad är det andra? ”The Haunting of Hill House”? Jättetumme upp i så fall!

  Borde låna mer på bibliotek. Just nu lånar jag mest till barnen. De böcker jag lånar till mig själv brukar mest generera förseningsböter, tyvärr…

  Svara
  • Det andra är Haunting of Hill House, några Liv Strömquist (som jag redan läst och lämnat tillbaka 😉 ) och en roman som Lyrans noblesser tipsade om – Giles kvinna). Känns som en mycket bra samling – visste inte att Flicka möter pojke också ingår i mytprojektet men det känns betryggande och ökar lockelsen ännu mer faktiskt.

   Fördelen med att jobba på bibliotek är att man kan hålla koll och låna om i det oändliga = inga förseningsavgifter 🙂 Nackdelen är att man aldrig går på bibliotek på fritiden vilket för med sig att barnen får komma dit alldeles för sällan.

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.