Arbete pågår

Eftersom bloggen för tillfället inte ser ut som den borde i alla webbläsare och eftersom jag (utan större framgång) pillat för att få den att göra det i så stor utsträckning att jag blivit (ursäkta uttrycket) skittrött på temat så har jag bestämt mig för att byta. Igen. Så det blir ny layout här snart. Igen. Ber om ursäkt för röran (som det ju brukar heta) men jag lovar att det inte kommer publiceras några inlägg av substans under tiden så det är helt ok att hålla sig borta från eländet tills jag hojtar till (typ imorgon eftermiddag 😉 ).

Uppdatering: Arbetet med nya temat fortgår men nu är det i alla fall på plats. Om ni tycker att något ser märkligt ut eller om någonting inte verkar funka i er webbläsare så hör gärna av er så att jag kan försöka fixa det.

3 svar på ”Arbete pågår”

    • Härligt att höra, har själv kollat i lite olika datorer med olika versioner av firefox och IE och jag tror att det ska funka i alla nu. Hoppas iaf 😉

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.