Lucka 1: Beroende av böcker

Beroende av böcker drivs av Ela och innehåller allt från tankar om mörkaste mörka zombieböckerna till ungdomsböcker och bilder på finaste fina katterna (vad vore bokbloggsvärlden utan dem). Jag har läst bloggen ganska länge men det är först i och med Whedonhelgen i höstas, där Ela skrev väldigt intressant om Firefly och kvinnorna som jag blev daglig läsare. Jag har fått många tips härifrån och det allra bästa såhär långt är naturligtvis det där med Torchwood.

 

Dagens tips är således att lägga några minuter av dagen på att besöka Beroende av böcker och kanske hitta en ny favoritblogg!

8 svar på ”Lucka 1: Beroende av böcker”

  • Du är en av de där ambitiösa som inspirerade mig att ha en kalender fast jag inte tänkte det 😉 Jag ska absolut läsa din!

   Svara
    • O ja, listor – sådana pysslas det med här också. Min kalender är ju inte lika ambitiös som din men det krävs ändå lite planering för att få till den rätta balansen. Tur att jag älskar listor 🙂

 1. ”Beroende av böcker” var en av de första bloggarna jag började följa i och med att jag själv skaffade en bokblogg. En jättefin blogg =)

  Kul idé med bloggtips!

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.