13 april 2024

Lucka 3: The curious case of the books

 

The curious case of the books är en liten pärla till bokblogg som jag läser regelbundet. Jag gillar naturligtvis recensionerna men är ännu mer förtjust i de där korta glimtarna, inläggen med citat ur en bok, foton och allmänt funderande kring något bokrelaterat. Att besöka The curious… är lite som att krypa upp i en fåtölj hemma hos en kompis och småprata lite.

Dagens tips är alltså att besöka The curious case of the books och låta sig svepas med.

4 tankar på “Lucka 3: The curious case of the books

  1. Åh! Jag blir ju alldeles rörd! Tack så hemskt mycket för detta, och jag får ju skämmas för att jag inte tackat redan men jag skyller på att det har varit helg och så ställer jag mig i skamvrån! Tack igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.