Lucka 4: Boktips

I dagens lucka döljer sig ett boktips. Det handlar om en bok som jag ganska nyligen läst ut men ännu inte hunnit recensera (det händer ju att jag jobbar också…). En bok som fyllde hela min kropp med ilska, kanske kan man till och med använda det lite ålderdomliga ordet vrede, och tårar samtidigt. Gilles kvinna av Madeleine Bourdouxhe är ett mästerverk i det lilla formatet (119 sidor närmare bestämt) men med många starka känslor som läskonsekvens. En recension kommer naturligtvis vad det lider men jag vill redan nu tipsa er så att ni kan låna hem/köpa boken inför julens läsmöjligheter.

Dagens tips är alltså att snabbast möjligt införskaffa och läsa Gilles kvinna. Är man dock rädd för känslostormar bör man nog låta bli tror jag…

2 svar på ”Lucka 4: Boktips”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.