Lucka 5: Ord och inga visor

Ord och inga visor har förvisso bara funnits på sin nya adress i någon månad men också dessförinnan skrev Jessica passionerat om böcker, författare och läsning. Jag själv har läst Ord och inga visor slaviskt i några år och till och med gästbloggat där en gång. Jessica och jag tycker inte alltid lika om böcker (vi är dock rörande överens om att Jonathan Franzen är en smula naken) men jag inspireras alltid av hennes åsikter och lyssnar gärna till hennes tips. Extra kul är det att Ord och inga visor upptäcker serievärlden samtidigt som Fiktiviteter, det vill säga just nu.

 

Dagens tips är att besöka Ord och inga visor för att hitta en blogg som inte alltid läser de förväntade böckerna.

4 svar på ”Lucka 5: Ord och inga visor”

 1. Åh, vilken ära! Tack för dina fina ord, jag lusläser din blogg också ska du veta och gillar att vi tycker lite olika. Ser att du läser Nicole Krauss nu. När jag har läst ut Houellebecqs senaste och Unni Drougges dito så ska jag börja läsa det stora huset äntligen, ska bli kul att se om vi tycker lika. Jag blir alltid lite orolig när jag har höga förväntningar på en bok, men vi får se. 🙂 Jag ogillade Man utan minne och älskade Kärlekens historia. Men gud vad kul att få vara med i din tipskalender hursomhelst!

  Svara
  • Det stora huset har väntat länge på min uppmärksamhet men har nu äntligen fått flytta in som e-bok i mobilen. Det är min första Krauss men såhär långt (några sidor bara iofs) är den mycket lovande. Det ska bli intressant att se hur vi upplever boken och om vi kommer tycka olika.

   Svara
   • Ja, verkligen, det återstår att se. Jag har bara typ 10 sidor kvar i Houellebecq nu så jag lär börja på Krauss redan ikväll. Pepp! (förresten har jag bloggat på nya adressen i fyra månader nu, inte en. Visst går tiden fort?!)

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.