Lucka 8: Enligt O

Linda som skriver Enligt O är kanske en av bokbloggvärldens mest produktiva bloggare. Nackdelen är att vi vanliga dödliga inte hinner läsa allt i realtid men det är väl det kvällar och helger är till för? Fördelen är att inläggen känns aktuella och alltid intressanta. Dessutom lyckas människan få det välskrivet… Jag har läst Lindas bloggar (Enligt o och den föregående Lilla o) så länge nu att det känns som att vi är gamla kompisar fast vi bara träffats några enstaka gånger i verkliga livet. Vår bloggbekantskap inleddes ett bra tag innan Fiktiviteter föddes faktiskt, back in the days när jag hade en helt annan blogg. På Enligt O hittar man förstås en hel hög med intressanta recensioner men också enkäter och spännande projekt som exempelvis bokåtervinningen (där jag lyckades byta till mig The Madwoman in the Attic häromåret, något jag fortfarande myser lite över faktiskt). I somras snickrade vi ihop tio budord respektive tio ordspråk för bokbloggare som vi sedan publicerade samtidigt på våra respektive bloggar – ett roligt samarbete och experiment som jag hoppas att vi kan göra mer av i framtiden.

Dagens tips är förstås att ni som inte hittat till Enligt O snarast gör ett besök dit och alla ni andra ska naturligtvis också klicka dit för att läsa de inlägg som publicerats sen ni hälsade på senast 🙂

3 svar på ”Lucka 8: Enligt O”

    • Kanske kan vi träffas redan i januari i Göteborg, hoppas att det åka passa in. Och samarbeten röstar jag också för som sagt, i en eller annan form.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.