Lucka 10: Lyrans noblesser

Lyrans noblesser är en blogg som ofta handlar om böcker jag inte läst (men ofta blir sugen på att läsa) – även om där nu på slutet till och med lästs om vampyrer… Lyran är också en kompis i den verkliga världen och tack vare de gemensamma bloggarna och det geografiskt lilla avståndet har det blivit såväl tacomys som barnkalas och långa pratiga kvällar det senaste året. Mina favoriter bland Lyrans noblesser är alla (för mig) okända böcker som tipsas (nu senast var det Gilles kvinna som jag kom att älska reservationslöst) och alla inspirerande läslistor och utmaningar som det läggs avsevärd tid på att sätta ihop.

Dagens tips är att bekanta sig med Lyrans noblesser, kanske hänga med på en tematrio eller en utmaning som tar er runt hela världen!

2 svar på ”Lucka 10: Lyrans noblesser”

    • Ur led är tiden! Zombier eller spöken, mer Aijvide måntro? Vi är bortresta under själva julhelgen men hemma i övrigt så jag hoppas också att vi kan planera in några träffar!

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.