Lucka 11: Glory Box

Glory Box-Sara har det senaste året också hunnit med mycket vid sidan av sin blogg. Hon har författat och gett ut Cirkeln tillsammans med Mats Strandberg och det vet vi ju alla hur det gått med det… Just nu väntar vi alla på del två i trilogin som ska komma till våren. Själv har jag känt (det känns i alla fall så trots att vi bara träffats som hastigast i det verkligare livet) Sara i flera år då vi läst och diskuterat på varandras bloggar. Med Sara kan man alltid återfalla i Buffynostalgi (och det gör man ju gärna) eller låta sig ledas av den eminenta boksmaken. Under hösten har jag tagit till mig tipset om Shades of milk and honey (som jag gillade) och dessutom slutligen låtit mig övertalas till att läsa Hungerspelen (med hjälp av en listigt utlagd filmtrailer) – behöver jag säga att jag älskade den?

Dagens tips är att lära känna Sara som mer än eminent Cirkelförfattare och träda in i Glory Box-världen i all dess serie-, film- och bokälsksglans.

1 svar på ”Lucka 11: Glory Box”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.