13 april 2024

Lucka 12: Bokstävlarna

Bokstävlarna är en av de bloggar jag läst och älskat under längst tid. Någon enstaka gång har det säkert slagit fel men annars är vi grymt kompatibla i bok- och tv-seriesmak (några exempel på saker vi är rörande överens om: Sagan om blodet, Buffy, vampyrer i allmänhet, Torchwood, Gillian Flynn…). Hos Bokstävlarna kan man bland mycket annat läsa en hel del om serier och grafiska romaner vilket är ett område där jag själv är rätt så bortkommen och därför behöver en trygg blogghand att hålla i när jag utforskar. Bokstävlarna var också en av de höga röster som fick mig att läsa och (naturligtvis) falla för Gillian Flynn när det begav sig (förra hösten). Vill man läsa om och diskutera skräck, serier, fantasy och allmänt litterärt mörker är det Anna och Bokstävlarna man ska besöka.

Dagens tips är att snarast möjligt hälsa på Bokstävlarna för att få en nödvändig dos av vintermörker och läsinspiration. Kanske återfinns också en och annan kattbild 🙂

4 tankar på “Lucka 12: Bokstävlarna

  1. Hmm, jag hittar ingen länk i inlägget. Jag kan nog hitta dit själv, men det kanske vore en trevlig service att länka till bloggen du tipsar om i samband med själva tipset?

  2. Tack fina du!
    Jag tänker då och då att jag borde blogga mer om tv-serier med tanke på hur ofta jag är här och fyller ditt kommentarsfält när du bloggar om Buffy/Torchwood/BSG och liknande fantastiska serier. Även om inte boksmaken är kompatibel till 100% så verkar ju tv-seriesmaken vara det. 🙂

    1. När det gäller tv-serier så litar jag på ditt omdöme till 100% och det har inte slagit fel hittills, mer bloggande om tv-serier från din sida skulle jag se som ytterst välkommen konsumentupplysning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.