Lucka 15: Dark Places

Härom dagen skrev jag om Bokstävlarna att den bloggen varit en av dem som inspirerade mig till att upptäcka Gillian Flynn förra året, Dark Places (det finns en anledning till att bloggen heter som den gör…) var den högljuddaste rösten i den där övertalningsskaran och Helena som skriver bloggen har intagit rollen som en sorts överstepräst i den numera rätt så stora Flynnkulten. Och det stannar naturligtvis inte där – jag erkänner villigt att var och varannat inlägg från Helenas penna (eller tangentbord då…) får mig att vilja bege mig till närmaste bokhandel för inköp av minst en men vanligare flera böcker. Dark Places-Helena är min boktipsare numero uno och det är definitivt inte bara mig hon håller uppdaterad. Jag har gillat Helenas läsande, tyckande och skrivande sedan hon var en Bokhora och är synnerligen glad och tacksam att det inte dröjde länge efter det avskedet innan Dark Places föddes. Det skadar inte heller att Helena är synnerligen trevlig och villig att trava Nora runt trots ihållande hosta, något jag fick erfara vid vårt länge emotsedda möte i somras. Nästa sommar hoppas jag att vi gör delar av Värmland i Langs fotspår, och då helst utan minsta lilla sjukdom i lasten.

Dagens tips är att på egen risk låta dig tipsas och inspireras av Dark Places, det kan bli ganska dyrt men det är det definitivt värt 🙂

7 svar på ”Lucka 15: Dark Places”

  • Ja, det blir ju en del man lägger ut på böcker men jag lastar inte dig helt och hållet – det händer ju att jag får egna bokköpsidéer också…

   Svara
 1. Vet du, det verkar som att det är lite lättare för min dator att öppna och kommentera på dina inlägg sedan du gjort om lite här inne. Fråga min inte varför, fortfarande segt men mycket bättre. Skyller helt på min dator och inte på dig.=)

  Och så himla roligt det är att surfa runt bland alla bloggars lovebombingkalendrar.=) Håller helt med om att det var bra att varna om Dark Places ekonomiska konsekvenser.. Fått mer än ett köptips där, men även hos dig.=)

  Svara
  • Trist att det fortfarande är segt men väldigt glädjande att det i alla fall blivit bättre. Jag hoppas att du orkar fortsätta kika in ibland då och då.

   Jag måste ju ta mitt ansvar och varna för de ekonomiska konsekvenserna samtidigt som det ju faktiskt i ärlighetens namn är det som är en stor del av tjusningen med bokbloggsvärlden, jag skulle ju inte vilja vara utan de där böckerna jag köper fast jag inte riktigt har råd 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.