Den lyckliga vinnaren är…

… inte en utan två stycken. Gensvaret på utlottningen har varit så oerhört stort (47 personer har varit med) att jag blev tvungen att leta fram en extra bok ur gömmorna. Denna extrabok är dock inte signerad men innehållet är naturligtvis lika bloddrypande och vampyriskt.

Vinnare nummer ett, som får det signerade exemplaret av Sofie Trinh Johanssons Halvblod är Elina med alldeles färska bokbloggen Elinas bokliv.

Vinnare två som får ett exemplar av boken är Sofia i bokmilaskogen. Grattis till er båda!

Jag har mailat er båda om att jag vill ha era adresser så snart som det bara är möjligt så att jag kan få iväg böckerna i tid för att hinna fram till jul, hör av er till mig på fiktivahelena@gmail.com

2 svar på ”Den lyckliga vinnaren är…”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.