Lucka 18: Calliope Books

Calliope Books är säkert ingen ny bekantskap för er, hon blev ju till och med och synnerligen välförtjänt utnämnd till årets bloggare av tidningen Vi läser. Själv har jag gillat Calliope i flera år och njutit av hennes recensioner, tagit del av inlägg om vår gemensamma kompis Sookie Stackhouse och hängivit mig åt längt efter att få sitta en stund i Lord Granthams bibliotek. Innan ni följer mitt råd för dagen vill jag dock utfärda en varning och en mycket allvarlig sådan. Calliope har en synnerligen pricksäker förmåga att gräva fram en massa litterära prylar som man när man läser om dem och ser bilder av dem på bloggen inser att man nog inte kan leva utan. När sådana inlägg förekommer (och det gör de relativt ofta) samtidigt som kassan sinar (exempelvis i samband med julklappsinköp) så gäller det att blunda och djupandas. Det brukar hjälpa. En stund.

Dagens tips är att genast besöka Calliope Books, men på egen risk då…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.