Dead Reckoning

Jag har redan skrivit några inlägg om den här boken. Ett längtansfullt och ett lite mer åt det desperata hållet. Läsningen har dragit ut på tiden och jag har till och med misströstat om statusen på min och Sookies relation. Så hur ser det då ut efter utläsningen av Dead Reckoning? Är vi fortfarande vänner?

Ja, det är vi men inte riktigt lika nära som vi varit. Det får inte ta över 100 sidor innan man kommer in i en Sookie Stackhouse-bok. Det ska liksom gå av sig självt. Lite av segheten skyller jag på True Blood, jag har svårt att skilja bokserien från tv-serien ibland och skulle behöva läsa om alla böcker innan jag börjar på en ny, men vem orkar det? Den huvudsakliga förklaringen är väl att Dead Reckoning är en mellanbok, kanske till och med den andra på raken. Jag hoppas i alla fall att det är en mellanbok och inte början till slutet för serien. Förvisso ska den ju avslutas nu snart men jag hoppas att Harris kan lyfta sig lite och avsluta med ett fyrverkeri snarare än med en gäspning. Snälla!

Andra som skrivit om Dead Reckoning: Calliope, Bokbabbel, Zachan

8 svar på ”Dead Reckoning”

  1. Jag har läst alla böckerna och tycker liksom du att denna inte riktigt håller samma klass som de andra.

    Jag har även läst Patricia Briggs böcker om Mercedes som är en shapeshifter som jag kan tipsa om. Och har just börjat läsa en serie av Eileen Wilks om Lily Yu – polis i en värld liknande de förras.

    Svara
  2. Ja det är lite nervöst nu angående hur hon ska hålla ihop serien. Det känns lite skönt att det bara finns två böcker kvar så att man kan bevara Sookie så där underbar som serien ska vara. Fast är ganska peppad inför maj nu ändå 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.