Lucka 19: Flickan och kakorna

Flickan & böckerna är en relativt ny bekantskap för mig men bloggen har snabbt blivit en plats jag gärna återvänder till. Recensionerna är förstås intressanta liksom det nya läsplatteäventyret men allra mest tycker jag nog ändå om bilderna som kompletterar texterna och ibland till och med får stå för sig själva. Flickan och böckerna är en särdeles snygg blogg (och det säger jag faktiskt inte för att vi råkar ha samma tema till våra bloggar ;)) med ett särdeles trevligt innehåll.

Dagens tips är att göra ett besök på Flickan & böckerna och när ni läst lite där kanske ni blir lite hungriga, då kan ni hoppa vidare till Flickan & kakorna och mumsa lite där.

2 svar på ”Lucka 19: Flickan och kakorna”

  1. Å, titta, en alldeles egen lucka! Vilken fin ära 🙂 Och helt sen att upptäcka den är jag också, men nu är jag ikapp med både bakande och bloggläs (äntligen).

    En riktigt god och bokmaxad jul till dig, Helena!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.