Lucka 20: Bokbabbel

Bokbabbel är den där finska bloggen som aldrig sover. Till och med när Jessica åker på avundsframkallande smekmånad tänker hon på oss bloggläsare genom att räkna upp alla miljoner böcker hon släpar med sig (tack och lov i läsplattan och inte i fysisk form). Jessica tillhör snabbläsarligan bland bokbloggare och publicerar recensioner på löpande band, takten till trots är de alltid välskrivna och intressanta. Jag har låtit mig ledas av Jessica flera gånger, såväl mot som bort från böcker jag funderat på att läsa. Vänligt nog bjuder också Jessica på konsumentinformation ibland, som exempelvis checklistan för vad man kan förvänta sig av en traditionell Carol Goodman-roman (jag tror till och med att Goodman själv valde att ge ut Incubus som The Demon lover under pseudonym när hon upptäckte att den inte passade in i checklistan). En ofta tipsad bok är Du eller aldrig av Malin Kivelä och den ska jag definitivt läsa snart,  jag har lånat hem den för ett bra tag sen och de första sidorna lovar gott, måste bara ge mig tid att försjunka först…

Dagens tips? Att besöka Bokbabbel förstås. Genast!

9 Replies on “Lucka 20: Bokbabbel

  1. Hihi, skoj att läsa en snäll beskrivning av sig själv och bloggen 😀 Jaja, den där resetraven var ju liiite optimistisk 😛 God Jul finaste Fiktiviteter!

  2. Du spottar verkligen ur dig fina luckor. Kul att läsa blandat om både bloggtips (ok, Babbeldrottningen har jag väl varit inne på förr iofs en och annan gång….:) och annat kul som julfilmer.

    1. Kul att du uppskattar tipsen! Hade ju inte tänkt köra någon kalender i år men blev så inspirerarad av alla andra. Det är kul att få tipsa om alla bra bokbloggar, enda problemet är att jag inte får plats med alla…

  3. Först: go Bokbabbel go! Sen: Jag läser dig, Helena, i RSS-läsaren och har ju inte sett vilken snygg design som finns här! Jag passar dessutom på att önska god jul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.