Lucka 21: Eli läser och skriver

Eli läser och skriver är en blogg där det finns något för alla. Boktipsen haglar och till och med en vampyrläsare som jag kan glädjas åt tips på vad man bör och inte bör läsa. Senast var det tredje delen av Strainologin som inte föll i god jord och som jag därför bestämde mig för att avvakta med att läsa – en läsplanerare är intet utan sina eminenta förläsare :). Nämnas bör också att Buffynörden Eli hade en så snygg Sunnydale high-tröja på bokmässan att jag blev tvungen att köpa en likadan till mig själv i julklapp. Det kommer definitivt bli en cool bibliotekarieoutfit någon dag.

Dagens tips är att besöka Eli läser och skriver och låta dig sugas in i hennes läsvärld av vampyrer, skräck och alldeles vanlig verklighet.

2 svar på ”Lucka 21: Eli läser och skriver”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.