God jul till mig!

Nu har jag fått mitt hett efterlängtade och välfyllda julbytespaket från min hemliga bokvän (som än så länge är hemlig eftersom jag inte hunnit fundera så mycket – men jag vet att du bor i Lundatrakten och blev positivt överraskad av Oksanen…).

All chokladen gläder naturligtvis liksom téet. Eftersom jag inte har så mycket julpynt (pga att jag alltid firat julhelgen hemma hos någon annan och låtit dem stå för pynten) så var tomtelyktan ett välbehövligt (och superfint) tillskott till hemmet. När det gäller böckerna är jag också 100% nöjd. Sofi Oksanen finns ju med på min boktolva och just Utrensning är den bok som jag tänkt läsa först av henne. Och en ny Charlaine Harris är aldrig, aldrig fel särskilt inte såhär i jultider. Tusen tack hemliga bokvän (det är helt ok att avslöja sig själv nu men annars ska jag nog fnula ut vem du är vad det lider)!

11 svar på ”God jul till mig!”

  • Haha, ja jag känner verkligen att det var till mig men det är ju kul om du kan räkna ut vem som skickat eftersom jag själv inte lyckats med det, alltså finns det hopp om att jag får klarhet när jag hinner snoka runt lite (alternativt att jag får en aha-upplevelse när den vänlige hemlige vännen avslöjar sig) 🙂

   Svara
 1. Vad bra att det kom fram, och vad roligt att du uppskattade det. 🙂
  Blev själv lite sugen på att testa Charlaine Harris efter att ha snokat runt på din blogg och läst baksidestexten.

  Jag ger dig någon stund till innan jag avslöjar mig.
  Men jag är väldigt nyfiken på om Bokomaten har gissat rätt på mig bara genom att se innehållet.

  Svara
 2. Inte lätt att hitta tid över. Och det var ju många bloggar att snoka runt i.

  Hoppas du får två fina lässtunder med böckerna.

  Mvh
  Lena din hemliga bokvän .

  Svara
  • Det var många bloggar att leta bland men din var faktiskt en av de jag kollade men eftersom jag inte hann göra annat än en snabbkoll så var jag väldigt osäker.

   Tusen tack för det jättefina paketet, jag är övertygad om att böckerna kommer ge mig två fina och väldigt olika läsupplevelser (godiset är förstås redan uppätet 😉 )!

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.