Årets bästa, nummer 4: Hungerspelstrilogin

Sist av alla i hela världen läste jag denna superspännande och totalt uppslukande trilogi om mänsklighet och makt. Jag blev naturligtvis stormförälskad i denna saga om gott och ont (som dock inte är helt okomplicerad i sin tolkning av vad som egentligen är ont och vad som är gott), i Katniss, i Peeta och i Haymitch och (nästan) alla de andra.  Till våren kommer filmen, gissa om jag kommer sitta som klistrad i salongen…

Någon recension finns här inte än men väl en välkommenterad kapitulation 🙂

2 svar på ”Årets bästa, nummer 4: Hungerspelstrilogin”

  1. Du är inte sist i världen – jag är mitt i den andra boken… Vill läsa, läsa, läsa – men jag vill inte att det ska ta slut! Moment 22?!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.