16 april 2024

Fiktiviteter 2011/2012

2011 var året då jag äntligen blev förälskad i Stephen King och ägnade hela läsglada sommaren åt Det, när jag föll ännu djupare för Margaret Atwood och när jag grät en glädjeskvätt över nobelpristagaren i litteratur. 2011 var året när jag knåpade ihop bloggordspråk och budord med Enligt O-Linda, svängde ihop en ganska så ambitiös Maria Langkalender och sedan belönade mig med en riktigt nördig helgtripp till Nora med ryslig mordplatsspotting och übertrevlig träff med Dark Places-Helena. 2011 begåvades också Fiktiviteter med en alldeles egen facebooksida som i dagsläget har 97 följare (2012 blir förhoppningsvis året när jag passerar den magiska och smått svindlande hundralinjen). 2011 var året när jag gav upp och lät mig uppslukas av Hungerspelen (2012 kommer bli året när jag äntligen skriver den där recensionen på hela trilogin…), när jag initierade en Whedonhelg och straffades med lunginflammation och skyhög feber så att jag inte riktigt orkade hänga med i de whedoneska svängarna… 2011 var också året då jag var bloggambassadör för bokmässan och belönades med seminariekort, en lyx jag aldrig kunnat unna mig tidigare. 2011 var året då jag gick på jobbintervjuer och slutligen fick det där drömjobbet på biblioteket där jag vikarierat och trivts i två år. 2011 var allt som allt ett mycket bra år…

2012 blir året då jag tillträder min tjänst och samtidigt måste fundera kring hur jag ska bibehålla och utveckla Fiktiviteter trots avsevärt mycket mindre skrivtid. Ska jag skriva färre inlägg? Ska jag bjuda in gästbloggare eller kanske till och med slå mig ihop med någon på riktigt? Förslag emottages tacksamt! I övrigt tänker jag att 2012 ska bli ett okomplicerat år – jag ska jobba, läsa, lotsa barnen genom några nya utvecklingsfaser och promenera i skogen. Inga känslomässiga stormar, ingen arbetslöshet, ingen död och annan skit. Bara lugn och ro och harmoni. Vilka planer har ni inför 2012?

2 tankar på “Fiktiviteter 2011/2012

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.