Bokbloggsträff

Ni som befinner er i Göteborg med omnejd har väl inte missat att det vankas bokbloggsträff den 29/1? För mer detaljer och anmälan tittar ni in hos Enligt O senast den 25/1. Själv befinner jag mig turligt nog i Göteborg för ett möte och familjemys på lördag och söndag och lyckas därmed klämma in en efterlängtad bokbloggbrunsch i schemat. Hoppas vi ses där!

6 svar på ”Bokbloggsträff”

  • Jag hade turligt nog en annan sak i Göteborg dagen innan och hade redan planerat in en övernattnining annars bor ju jag också en bit bort. En annan gång kanske, på annan plats eller så 🙂

   Svara
 1. Det hade varit jättetrevligt! Då hade jag intervjuat dig om Torchwood som vi försökte oss på veckan men inte älskade… 🙁
  Nu blir det att fira min 4-åring i stället men jag hoppas ni får riktigt kul 🙂

  Svara
  • En Torchwoodhearing hade ju inte varit fel, jag hade nog fått dig på andra tankar 😉 Jag gillade i ärlighetens namn inte heller de första avsnitten (mer än att jag möjligen tyckte om tonen i dem) men efter att ha hankat mig igenom några så fastnade jag, de är dock lite ojämna sen också (med undantag för Children of earth som är helgjuten).

   4-årsfirande är inte heller helt fel, vi får träffas en annan gång och diskutera Captain Jack och annat 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.