16 april 2024

Gardellomläsning någon?

Oj då, jag hade visst utlovat någon sorts Gardellomläsningsaktivitet här under 2012 års första månader. Hur har ni det, är ni fortfarande intresserade av att läsa och skriva om Gardell och att kanske göra det en speciell dag så att vi alla kan läsa varandras inlägg och diskutera samtidigt? Själv har jag inte hunnit välja vilken bok det är som ska få äran att bli omläst ännu men ett beslut närmar sig. Allra troligast blir det Frestelsernas berg eller Fru Björks öden och äventyr igen.
Så vad säger ni, ska vi köra ett Gardellrace om någon helg? I mitten eller slutet av februari kanske? Säg vad ni tycker så spikar jag i så fall ett datum och styr upp lite för att samordna skriverierna. Och det går, precis som jag sa förra gången alldeles utmärkt att skriva ett gästinlägg här om man inte har en egen blogg.

Uppdatering: Det är verkligen jätteroligt att så många är intresserade av att vara med, jag återkommer i veckan med förslag på lämplig helg att sampublicera och lite annan info om upplägg osv.

14 tankar på “Gardellomläsning någon?

  1. Kul, jag väntar lite och ser om någon annan hänger på annars får väl du och jag köra en egen Gardelldag 🙂

  1. Kul, det ska bli spännande att läsa vad du tycker om den. Jag ska komma med ett datumförslag så att vi alla kan samordna.

 1. Jag läser gärna om Jenny, den betydde så mycket och jag kände igen mig så väl, inte i vad som fysiskt hände, men hur saker kan påverka ända in i framtiden.

  1. Jag har faktiskt inte läst Jenny men har haft liknande upplevelser med flera av hans andra böcker. Kul att du vill vara med!

 2. Hej, du som verkar intressera dig för böcker och läsning, läs gärna min nya novell på min blogg och ge respons som jag kan lära av!
  Ha en trevlig helg, kram

 3. Eftersom jag inte läst Gardell än så hänger jag gärna på! Jag har ”Frestelsernas berg” i bokhyllan…

  1. Roligt med en förstagångsläsare i gänget också, Frestelsernas berg är nog en bra första bok. Jag återkommer med tidpunktsförslag till veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.