Vi kör en Gardellördag!

När jag härom dagen sonderade terrängen om intresset för att läsa/läsa om och skriva om något av Jonas Gardell var intresset riktigt stort. Jättekul eftersom jag själv verkligen vill göra en omläsning men nog behöver sparken i baken från mina medbloggare. Jag har ännu inte bestämt vilken bok jag ska läsa men jag är väldigt sugen på att ta tag i det nu och dessutom få dela upplevelsen med andra.

Mitt förslag på datum för publicering av våra inlägg är lördagen den 11 februari. Tanken är att vi på en och samma dag, lite utspritt i tid, ska publicera våra inlägg om en Gardelläsning vi gjort nyligt eller för länge sedan. För att kunna sprida ut inläggen under dagen så vill jag gärna att ni skickar ett mail till mig (fiktivahelena@gmail.com) och berättar att ni vill vara med (senast den 8/2). Sen gör jag ett schema över alla inläggen. Den som inte har en egen blogg får gärna skriva ett gästinlägg här i bloggen, skriv bara att du vill göra det i mailet du skickar.

10 svar på ”Vi kör en Gardellördag!”

 1. Men det här har jag missat. Jag ska erkänna att jag aldrig läst Gardell… Men jag kanske ska hänga på nu. Ska ta en funderare under dagen. Men det låter högst intressant!

  Svara
   • Jamen nu har jag bestämt mig (det tog ju inte så lång tid). Eftersom jag har En komikers uppväxt oläst i bokhyllan så blir det ett inlägg om mina tankar om den efter läsning. Om det funkar alltså?

    Svara
    • Det funkar jättebra, jättekul att du vill vara med! Jag skriver upp dig på min lista och så hör jag av mig med ett ”schema” när vi närmar oss den 11:e.

   • Nu har jag bestämt mig, jag vill också vara med. Tyvärr var den jag ville ha utlånad på biblioteket ända till mitten av februari, men det är ju klart att man måste ha en Gardell i bokhyllan så jag beställde en 🙂 Får bara hoppas att den kommer hit i tid så jag hinner läsa den.

    Svara
    • Så kul! Skriver upp dig på listan och återkommer med publiceringsschema när det närmar sig. Och självklart måste bokhyllan innehålla minst en Gardellbok 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.