Planering för Gardellördagen

Imorgon är det dags för Gardellördagen där det läses, skrives och diskuteras kring Jonas Gardells författarskap. Eftersom jag själv haft aningens fullt upp de senaste veckorna med nytt jobb så har jag inte hunnit läsa om någon av Gardells romaner som tanken var. Jag tänker istället låta mig inspireras av dagens andra skribenter och så tänker jag bjuda på ett inlägg om varför jag verkligen vill läsa mer Gardell och varför jag blir så tårögt nostalgisk (men med en lite skavande tagg i hjärtat) varje gång jag ser de där böckerna i bokhyllan. Såhär ser publiceringsschemat för morgondagen ut:

10:00 Pocketlover

10:30 Beroende av böcker

11:00 Boklandskap

11:30  Bokföring enligt Monika

12:00 Gästinlägg på fiktiviteter av Jessica

12:30 Västmanländskans bokblogg

13:00 Sagan om sagorna

13:30 Mirthful Bookblog

14:00 Fiktiviteter

Och någon gång under dagen kommer det också att publiceras ett inlägg hos Enligt o.

På söndag eller måndag sammanfattar jag hela Gardelldagen här. Blir du inspirerad och sugen att skriva något eget om Gardell? Gör jättegärna det, glöm inte att berätta det här bara så att jag och vi kan få läsa det.

Trevlig Gardellhelg allihop!

6 svar på ”Planering för Gardellördagen”

    • Det är helt ok att hoppa på Gardellördagen när och om man vill. Glöm i så fall inte att lämna en kommentar här så jag vet att det finns mer att läsa.

      Svara
  1. Jag har förberett ett inlägg, men självklart glömt att berätta det för dig. Det kanske hade varit bra. Någonting dyker i alla fall upp under dagen även hos mig.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.