16 april 2024

Jag ångrar mig!

Det här är delar* av den bokreabeställning jag till slut ändå gjorde. Såna där pocketar för 20 kronor styck som jag tänkte att det kunde vara värt att ha i lager när jag inte har något att läsa (jag veeet, men alla argument för att köpa böcker funkar uppenbarligen på mig). Såhär i efterhand känner jag mig dock en smula ångerfull – det kommer ju inte hända att jag plockar upp någon av de här böckerna innan jag läst ut alla de där som jag köpt/lånat för att jag faktiskt vill läsa dem.
Så, min fråga till er är – är det någon som läst någon av dessa böcker och kan säga bu eller bä? Är det ens någon idé att låta dem ligga och damma i bokhyllan eller ska de få gå till de sälla jaktmarkerna/bokhyllorna omgående?
Tacksam för svar/Impulsinköpsrookie -77

*Jag har också investerat i Syndaflodens år av Margaret Atwood och en Charlaine Harrisbok men med dem är jag synnerligen nöjd 🙂

15 tankar på “Jag ångrar mig!

 1. Säger ”bä” (eller helt enkelt ”ja”) till Wilkie Collins! Shakespeareboken har jag oläst hemma, borde kanske ta och läsa den någon gång… Laurell K Hamilton är väl rolig men lite skämskuddekrävande med sexet (inbillar jag mig, själv är jag inte så pryd men vet att du kämpade lite med Incubus, så…). Ser ut som en bra impulsköpshög! 😀

  PS: Har köpt en (1) bok på rean. ”Max boll”.

  1. Kul att du gillar Collins, då får den ligga kvar i hyllan 🙂 När det gäller Hamilton så har jag faktiskt tagit mig relativt generad genom tre Anita Blakeböcker så kanske klarar jag det här också 😉

 2. Köpte precis in The woman in white alldeles nyligen. Tänkte precis som du att den kan funka utmärkt som plockgodis i hyllan och hoppas på att jag kommer gilla den. De andra har jag faktiskt ingen aning om men utfyllnad i hyllan är aldrig fel 🙂

  1. Nu är det ju så att hyllan är på gränsen till att vara outfyllnadsbar, men visst böcker kan man ju aldrig få för mycket av och man måste vara rustad för alla lässug osv 😉

 3. Laurell K Hamilton är min skämsfavoritförfattare! Fairies som intrigerar, har ihjäl varandra och hänger sig åt diverse olika orgier, hela hela tiden! Fruktansvärda könsroller har de också. Och en sadistisk drottning i mörkerhovet, med en ännu sjukare son. Dock är första boken i denna åttaboksserie ”A Kiss of Shadows.”

  1. Aj då, hade inte koll på att det var en serie… Men det funkar kanske ändå, hennes Anita Blakeböcker är mina bästa vapen när jag drabbas av läströtthet, funkar varje gång.

 4. Jag har läst the shakespeare curse och jag gillade den verkligen! Spännande och så. Men det finns faktiskt en bok 1 som heter the shakespeare secret men den var inte alls lika bra så det är väl bara bra att du hoppas till tvåan på en gång. Man kan såklart läsa böckerna helt fristående 😀

  1. Ibland ska man ha tur, hade ingen aning om att det var en serie, tur att jag omedvetet valde rätt bok 🙂

 5. Ja, men Collins är väl bra bok att ha stående i hyllan til när andan faller på. Har stått i min i ett år ungefär.;) Hamilton har jag läst ngt av ngn gång. Ok underhållning men som sagt, när det gäller mycket paranormal romance ska man ju ha slå skydden nära…

  1. Haha, men då vet vi ju att just den boken funkar som hyllvärmare då 😉 Det är nog den jag är mest sugen att läsa av dem iaf så kanske kan jag sikta på att den ska stå kortare tid här…

 6. Shakespear boken köpte jag på förra årets rea. Tyvärr kan jag inte säga att det var någon hit.

  1. Aj då, tråkigt. Det blir ju en hel del grisen i säcken-köp i reatider (på gott och ont).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.