Buffyjubileum

Den 10 mars 1997, det vill säga för 15 år sedan nästan ganska precis (15 år!!!) sändes den första episoden av det som kom att bli grymmaste serien någonsin – Buffy the Vampire Slayer. Det borde ju firas på något sätt… Omtittning kanske, det är ju ändå lite över ett år sen jag avslutade den senaste… Hur firar ni?

10 svar på ”Buffyjubileum”

 1. Jag har äntligen (efter snart 8 år tillsammans) lyckats få min respektive att titta på Buffy. Så jag firar varje dag! 😀 I går såg vi The Body …
  För övrigt twittrade Mats om detta och fick svar *gasp* av Jane Espenson – två gånger! *dubbelgasp*

  Svara
  • Twittersvar av Jane Espinson är ju som att… som att… Ok, det finns inget att jämföra med så *gasp*…

   Jag fick också kämpa hårt ungefär lika länge innan jag fick maken att inse sitt eget bästa och han gillade verkligen så det var värt kampen. Ett fint sätt att fira på!

   Svara
 2. Jag tittar om och var mycket medveten om saken i lördags då jag valed att HELT ignorera det där andra spektaklet som gick på TV och tittade på Buffy istället.=)

  Svara
 3. Jag ska nog fira ( i efterhand) med att köra en extra övertalningskampanj på min respektive – som fortfarande inte sett Buffy och har astronomiska fördomar om serien. Hur kan man ha det, det är ju som du säger världens bästa!

  Svara
  • Kämpa på, det tog mig som sagt ca 8 år att övertala min man men när han väl gav det en chans så gillade han skarpt. Nu har han sett alla Whedons serier utom Angel 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.