Alldeles nu

Hänger på med den där minienkäten som jag såg först hos Helena .

JUST NU……
läser jag: The night cirkus av Erin Morgenstern och litegrann Oryx & Crake av Margaret Atwood, båda är bra – Oryx rörde mig till tårar med sin braighet häromkvällen…
… väntar jag: på att få se Hungerspelsfilmen och att få riktigt mycket lästid så jag kan plöja igenom den där ständigt växande läshögen. Väntar också på blogginspirationen…
… lyssnar jag på: Euphoria, ca 500 gånger per dag. Är iofs glad att 6åringen evolverat från bananen till mellovinnaren men det har gått så långt att jag numera tvingas kvotera in Jean Banan mellan varven för att inte gå sönder av uttjatning.
… tittar jag på: Project Runway och sedan inte särskilt mycket mer. Game of Thrones som jag trodde skulle fånga mig ligger på hög och väntar och Dark Angel har också hamnat på vänt (på grund av besvikelse).
… är jag nyfiken på: Sara Löwestams senaste Tillbaka till henne verkar väldigt intressant, ska läsas så snart biblioteket får in den.

4 svar på ”Alldeles nu”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.