Kärlekens geografi

Det finns inte så mycket att säga om den här boken egentligen men jag ska försöka. Den är kort och det är en himla tur för annars skulle man drunkna i alla orden och känslostormarna. Och ändå vill i alla fall jag ha mer – veta mer, känna mer, fortsätta finnas med dem och se hur det går, hur det slutar…

Författaren är jaget och konstnären är P. Orden är tätt skrivna och vittnar om en växande och allt överskuggande passion och åtrå. Författaren är besatt. Drömmar, mailväxling, telefonsamtal och möten blandas samman till en flod av haglande ord som tränger sig på och kräver uppmärksamhet. Och det är alldeles överväldigande och bra, en sida till hade jag inte orkat men en sida mindre hade varit alldeles för litet.

Den ser, som ofta böckerna från Elisabeth Grate, oansenlig ut på ytan men döljer därunder en vulkan av känslor och en riktigt stark läsupplevelse. Läs den, låt dig svepas bort en stund…

~ Elisabeth Grate Bokförlag, 2010~

4 svar på ”Kärlekens geografi”

    • Det gör de verkligen och dessutom är de ofta ganska nedtonade vilket ökar känslan av att man får en liten oväntad present när man läser, funkar varje gång på mig 😉

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.