Nu läser jag ju i alla fall

Den värsta lässvackan är all och gissa om jag pustar ut… Sällan har en lässvacka varit så bottenlöst djup men nu är den äntligen övervunnen. Mycket tack vare några finfina böcker som jag lyckades läsa i mars, inte minst Allt jag säger är sant av Lisa Bjärbo som är en bok som växer och växer för varje gång jag tänker på den nu efteråt (och en recension kommer väldigt snart). Och så Little Bee förstås, en riktigt bra bok som tog mig i handen och lyfte upp mig ur läströttheten. Såna böcker kan man bara älska! Just nu har jag också flera riktigt fina böcker på gång – Oryx & Crake förstås, The Night cirkus och sista delen om Stiefvaters varulvar som faktiskt är väldigt mycket bättre än den stentrista tvåan. April blir förhoppningsvis en riktigt fin månad för läsning…

Vilka var era bästa i mars och vilka är era nästa i april?

8 svar på ”Nu läser jag ju i alla fall”

 1. Vilken himla massa fina bra böcker! Blir helt sugen! Vill också läsa Atwood och har Night Cirkus bredvid mig här också.. Little bee var jag inte lika impad av som många andra men BJärbos bok är ju bara ett enda stort lyckopiller.:) Skönt att läsa om bra böcker andra läser för att peppa en för jag känner att MIN lässvacka ev är på gång nu istället..

  Svara
  • Jag här tagit mitt förnuft till fånga, ingen nedläggning i sikte men en lite lugnare takt… Det värmer att så många skulle sakna bloggen om den försvann 🙂

   Svara
 2. Bjärbo gjorde susen för min läströghet också och Little Bee ligger här och väntar på att bli läst. Skönt att du kommit ur lässvackan, april blir självklart en toppenmånad!

  Svara
  • Det är jätteskönt att vara ute på andra sidan. Little Bee tror jag att du kommer gilla, och jag glömde nämna att jag läser Castillons ”Bubblor” för att du skrev om den (och jag gillar jättemycket). En riktigt fin april på g.

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.